Benjamin Wendt

Msc. Benjamin Wendt, wijkverpleegkundige en promovendus bij HAN/ Radboudumc
Benjamin Wendt (1987) is wijkverpleegkundige en werkt momenteel als promovendus op het ZonMw-project “RENEW: meeR gEpast gebruik met beter lateN in dE WIJK”: een samenwerking tussen IQ-Healthcare, de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, Vilans en V&VN die zich richt op het terugdringen van ‘Beter Laten-handelingen’ in de wijkverpleging. Benjamin is bereikbaar via benjamin.wendt@han.nl

Aan de slag met Beter Laten in de wijk
Beter Laten zorghandelingen komen regelmatig voor, ook in de wijkverpleging. Dit zijn zorghandelingen die vroeger nuttig en efficiënt leken. Door nieuwe inzichten en onderzoeken blijken ze nu niet meer passend te zijn. Binnen het project RENEW hebben we samen met 12 teams uit de wijk gekeken hoe we deze zorghandelingen kunnen verminderen. Tijdens deze workshop delen we de resultaten en krijg je praktische tools aangereikt om zelf met je team aan de slag te gaan.
Wil jij zelf aan de slag met een Beter Laten zorghandeling? Zoals het minder vaak wassen met water en zeep of op de juiste manier smetplekken behandelen? Dan is dit de workshop die je zeker moet bezoeken.

  • Aan de slag met Beter Laten in de wijk

    Datum: 18 apr 2024Tijd: 10:30 - 11:30 CET
  • Aan de slag met Beter Laten in de wijk

    Datum: 18 apr 2024Tijd: 11:30 - 12:30 CET